Tuvalet

Tuvalet

Postby gurbetci on 26 Sep 2008, 03:19

Birgün bizim Temel Istanbul´a arkadaşı Dursun´u ziyarete gitmiş. Aksam geç vakitlere kadar oturup sohbet etmişler. Akşam yemeğinden sonra Dursun Temel´e demişki. Bak dostum bir ihtiyacun varsa şindi gör. Tuvalete bizim yatak odasından gidiliyor, yoksa sonra gidemezsin. Temel ise gayet rahat bir şekilde :
Ben eyuyum heç bi ihtiyacim yok der.....sonra yatmışlar.
Gecenin bir yarısı bizim Temel sancılar içerisinde uyanmış. Yediği agır yemekler sıkıştırmaya başlamıs. Garibim tavuk gibi zıplamaya başlamıs.
Bir türlü gidecek gibi degil sancılar. Tuvaletede gidemiyor. Son kerteye gelmis.
Cıktı cıkacak. Temel bi bakmış camın kenarında bir çicek saksısı. Kaptığıynan çiçeği kaldırmış ve saksının içine ihtiyacını gidermiş. Geride çiçeği toprağı ile birlikte saksının içerisine güzel bir şekilde yerleştirerek yatmış. Sabah erkendende oradan tüymüş memlekete. 6 ay kadar geçtikten sonra bizim Temel Dursun´a bir mektup yazmış:
Nasılsın iyimisin falan filan.
Dursun mektuba hemen cevap yazmış: Hal hatır sormadan hemen meseleye geçmis :
Ula Temel nereye sıçdıysan çabuk söyle. Üç ev değiştirdim hala kokuyu çıkaramadım.

gurbetci
Site Admin
Site Admin

Images: 651

Return to Fıkralar (Witze)

Social Bookmarking
Bookmark bei: Mr. Wong Bookmark bei: Del.icio.us Bookmark bei: Webnews Bookmark bei: Icio Bookmark bei: Oneview Bookmark bei: Linkarena Bookmark bei: Newskick Bookmark bei: Folkd Bookmark bei: Yigg Bookmark bei: Digg Bookmark bei: Reddit Bookmark bei: Simpy Bookmark bei: StumbleUpon Bookmark bei: Slashdot Bookmark bei: Netscape Bookmark bei: Furl Bookmark bei: Yahoo Bookmark bei: Spurl Bookmark bei: Google Bookmark bei: Blinklist Bookmark bei: Blogmarks Bookmark bei: Diigo Bookmark bei: Technorati Bookmark bei: Newsvine Bookmark bei: Blinkbits Bookmark bei: Ma.Gnolia Bookmark bei: Smarking Bookmark bei: Netvouz